top of page

JOGI NYILATKOZAT

A bobital.hu és porcdoktor.hu weboldal üzemeltetője a MÁRTA DATABASE Kft.

Üzemeltető adatai:
Telephely címe: H-1223 Budapest, Kistétény utca 6/A.
Képviselő: Pör János
E-mail: info@porcdoktor.hu

Minden felhasználó, aki belép a bobital.hu és porcdoktor.hu weboldalra és/vagy a weboldal bármely aloldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a bobital.hu és porcdoktor.hu által kínált egyik szolgáltatásnak sem.

A bobital.hu és porcdoktor.hu weboldal, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esik. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetője jogosult.

 

A bobital.hu és porcdoktor.hu weboldalon használt nem saját képek, grafikák szerzői:

 

 Tomasz Trojanowski © fotolia.com

 Peter Atkins © fotolia.com

 decade3d© fotolia.com

 chamillew © fotolia.com

 high_resolution © fotolia.com
denisfilm © fotolia.com
Ursula Deja© fotolia.com
Galina Barskaya© fotolia.com
karelnoppe© fotolia.com
biker3© fotolia.com

 Photographee.eu© fotolia.com
Minerva Studio© fotolia.com


A bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetője előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Kivételt képez ez alól az az eset, amikor a felhasználó saját, személyes használatra a szabad felhasználás körébe tartozóan - ezen oldal, illetve aloldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtatja. A magáncélú felhasználás ellenértékhez nem kötött, azonban jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetlenül és közvetett módon sem szolgálhatja.

A bobital.hu és porcdoktor.hu weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalon a bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetőjének akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetője semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, filmek, vagy más írott, hangzó és egyéb anyagok tekintetében.

A bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetője nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes. A bobital.hu és porcdoktor.hu weboldal és/vagy bármelyik aloldalának, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, filmek, vagy más írott, hangzó és egyéb anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a bobital.hu és porcdoktor.hu weboldal és/vagy bármelyik aloldalának használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, fordítási hibákból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetője kifejezetten kizárja.

A bobital.hu és porcdoktor.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a bobital.hu és porcdoktor.hu weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A bobital.hu és porcdoktor.hu weboldalon található adatok, leírások, árlisták nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek - tekintettel szolgáltatásaink egyediségére -, hivatalos ajánlatot kizárólag személyes kapcsolatfelvétel után adunk.


 

JOGI NYILATKOZAT A  BOBITAL MÓDSZERREL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓKRA VONATKOZÓAN

Akár a weboldalon, akár más elektronikus csatornán, vagy telefonos illetve személyes tájékoztatón a BOBITAL Módszerrel kapcsolatban megismert információk nem hozhatóak nyilvánosságra sem írott, nyomtatott, elektronikus, vagy egyéb más formában, csak a tulajdonosok írásbeli engedélyével! 

bottom of page